El forte van magnesium is een voedingssupplement in losse vorm. Magnesium helpt bij het behouden van de elektrolytenbalans, draagt bij aan een goede energiehuishouding en helpt gezonde botten te behouden. Het draagt bij aan een vermindering van vermoeidheid en moeheid. Magnesium Jabel is een zeer goed opneembare organische vorm van magnesium. Het bevat een appelzuurmolecuul waaraan twee magnesiummoleculen zijn gebonden. Op deze manier creëert het een grote bron van magnesium en een hoge biologische beschikbaarheid van appelzuur. 3000mg inclusief: magnesium - 350mg - 93% ADH ** Referentiewaarde voor voedingsstoffen <strong> toepassing </strong> ongeveer 3 g (3 eetlepels van elk 1g) van het supplementmengsel met ongeveer 100-150 ml koud water of je favoriete drankje, goed mengen. Direct na bereiding consumeren. <strong> Opmerkingen </strong> opslaan op een voor kleine kinderen onbereikbare plaats.
Voedingssupplement met de basismineralen natrium en calcium, het spoorelement zink en kruidenextracten van kamille en melisse.
Onder andere draagt calcium bij aan de normale werking van spijsverteringsenzymen. Het spoorelement zink is een component van verschillende enzymen en levert een substantiële bijdrage aan een normaal zuur-base metabolisme. In combinatie met een uitgebalanceerd, mineralenrijk dieet ondersteunt Minesan een normale zuur-base balans.
Minesan - zuur-base balans
Een gezonde, goed uitgebalanceerde voeding bevat veel fruit en groenten en een beetje vlees. Op deze manier krijgt het lichaam voldoende basische, maar slechts licht zuurvormende voedingsmiddelen.
Helaas wijkt ons dagelijks dieet meestal sterk af. Hoewel het lichaam de mogelijkheid heeft om zuuroverschotten tot op zekere hoogte zelf te compenseren, kan het verstandig zijn om bij langdurige aandoeningen de zuur-base balans te ondersteunen om een aanhoudend zuuroverschot tegen te gaan.
Art. Nr.:214
Dr. Paul Lohmann® biedt magnesiumcitraatmaal als poeder voor voedingssupplementen aan.
Het vrij stromende en niet-hygroscopische poeder is helder oplosbaar en stabiel in oplossingen. In de voedingssector wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 1259381-40-2
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met de klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysische parameters zoals stortdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Acteur in uw domeinen:
Sourcing grondstoffen
Cosmetica
Gezondheid en welzijn
Zee-magnesium in droge poedervorm kan worden gebruikt als voedingssupplement om tekorten aan te vullen en om stress en vermoeidheid te bestrijden.
Zee-magnesiumoxide wordt gewonnen uit ons zeewater. De hoge zuiverheid garandeert een hoog magnesiumgehalte.
Het zeewater wordt in zoutpannen geplaatst om een natuurlijke verdamping te verkrijgen en het water te concentreren in mineralen. Dit water wordt vervolgens in een atomisatietoren geplaatst om het water te verdampen en alleen het mineraalconcentraat over te houden.
Het gehalte van ons mineraalconcentraat bedraagt 85%.
MSM is een korte term voor methylsulfonylmethaan, dat wil zeggen de organische zwavelverbinding. Zwavel in het lichaam: • is een component van eiwitten, hormonen en organische zuren • Verbetert de werking van het zenuwstelsel en de hersenen • is verantwoordelijk voor de conditie van de huid, haar en nagels • Draagt bij aan de regeneratie van zwaveltekort: • Gezichtsproblemen • Haaruitval, slechte huid en nagels • Een gevoel van chronische vermoeidheid • Verlies van gewrichtse elasticiteit
MSM-poeder is een voedingssupplement. In de natuur vinden we het in verse fruit, groenten, thee, verse koemelk en graanproducten. Helaas is het zeer kwetsbaar en wordt het gemakkelijk "vernietigd" door koken of pasteurisatie. MSM is een afkorting voor methylsulfonylmethaan, een organische zwavelverbinding. MSM is een extreem belangrijk supplement voor ons lichaam. Het is een geurloos wit poeder dat zeer goed oplosbaar is in water. Zwavel is verantwoordelijk voor het behoud van goede omstandigheden, evenals de elasticiteit van de huid en de bloedvaten. Het ondersteunt de productie van kraakbeen en bindweefsel en is noodzakelijk voor gezonde pezen en gewrichten. Het zorgt voor doorlaatbaarheid van de celwanden voor voedingsstoffen en de mogelijkheid om toxines uit te scheiden. Dosering - 2 ml) Oplossen in 100 ml drinkwater of melk eenmaal per dag, bij voorkeur na een maaltijd, onmiddellijk na bereiding consumeren.
MSM-poeder is een voedingssupplement. In de natuur vinden we het in verse fruit, groenten, thee, verse koemelk en ook in graanproducten. Helaas is het zeer kwetsbaar en kan het gemakkelijk "beschadigd" raken door koken of pasteuriseren. MSM is een afkorting van methylsulfonylmethaan, een organische zwavelverbinding. MSM is een uiterst belangrijk supplement voor ons lichaam. Het is een geurloos, wit poeder dat zeer goed oplosbaar is in water. Zwavel is verantwoordelijk voor het behoud van een goede conditie en de elasticiteit van de huid en bloedvaten. Het ondersteunt de productie van kraakbeen en bindweefsel en is essentieel voor gezonde pezen en gewrichten. Het zorgt ervoor dat celwanden doorlatend zijn voor voedingsstoffen en de mogelijkheid om toxines af te voeren.
<strong>Ingrediënten:</strong> MSM methylsulfonylmethaan (Methyl Sulphonyl-Methane).
<strong>Gebruik:</strong> Los een portie van het product, namelijk: 2g (1 maatschep - 2 ml) op in 100 ml water of melk en neem dit eenmaal per dag in, bij voorkeur na de maaltijd.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesium Bisglycinaat aan als poeder in voedingskwaliteit, evenals voor voedingssupplementen. Bisglycinaten zijn volledig gereageerde chelaten.
Voor voedseltoepassingen wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtigbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumsulfaat aan als poeder, kristallen in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking. Voor industriële toepassingen worden gespecialiseerde types gebruikt om restwater uit voornamelijk vloeibare organische materialen te verwijderen.
CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8
EINECS 231-298-2
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtigbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumcarbonaat aan als poeder, granulaat in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt als zuurregulator, voor anti-klontering en voor magnesiumverrijking.
Voor industriële toepassingen wordt het gebruikt voor de productie van glaskeramiek en glazuren en als vloeimiddel.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumcitraat aan in poeder, gemicroniseerd poeder en granulaat in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtigbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesium-L-hydrogenaspartaat-2-hydraat aan als poeder, fijn granulaat in farmaceutische kwaliteit.
In de farmaceutische sector wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
In de voedingssector wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 2068-80-6
EINECS 218-191-6
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met de klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysische parameters zoals bulkdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Magnesium is een van de meest waardevolle biopierwiastes. Het speelt vele belangrijke rollen in het lichaam: het is betrokken bij belangrijke biochemische reacties, is cruciaal voor de effectieve werking van het zenuwstelsel, het bloed, het spijsverteringsstelsel, de botten, de hyperactiviteit van het bloed of de vorming van nierstenen, vertraagt het verouderingsproces en versterkt de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een algemeen element, maar slecht opneembaar. Slechts 15 tot 40% van de magnesium uit voedsel wordt opgenomen; granen, graanproducten, bruine rijst, gedroogd fruit, verse groene bladgroenten en chocolade zijn enkele van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie nodig zijn. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen krijgen in de vorm van tabletten of capsules, of dit element via de huid aanvullen.
Magnesium is een van de meest waardevolle sporenelementen. Het speelt vele belangrijke rollen in het lichaam: het is betrokken bij belangrijke biochemische reacties, is cruciaal voor een goede werking van het zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem, het spijsverteringsstelsel, het skelet, het voorkomt bloedstolling en de vorming van nierstenen, vertraagt het verouderingsproces en versterkt de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een algemeen voorkomend element, maar wordt slecht opgenomen. Slechts 15-40% wordt uit voedsel opgenomen. Noten, zaden, graanproducten, granen, bruine rijst, gedroogd fruit, verse groene bladgroenten en chocolade zijn enkele van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie noodzakelijk blijken. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen in de vorm van tabletten of capsules aanschaffen, of dit element via de huid suppleren. Volgens sommige wetenschappers biedt deze methode de beste opname.
Magnesium is een van de meest waardevolle biochemische elementen. Het speelt veel belangrijke rollen in het lichaam: het is betrokken bij belangrijke biochemische reacties, is cruciaal voor de efficiënte werking van het zenuwstelsel, het bloed, het spijsverteringsstelsel, de botten, voorkomt overactiviteit van het bloed of de vorming van nierstenen, vertraagt het verouderingsproces en versterkt de immuniteit van het lichaam. Magnesium is een veelvoorkomend element, maar moeilijk opneembaar. Slechts 15-40% van de magnesium uit voedsel wordt opgenomen; granen, graanproducten, volle rijst, gedroogd fruit, verse bladgroenten en chocolade zijn enkele van de magnesiumrijke voedingsmiddelen. Voor degenen wiens dieet niet rijk is aan de genoemde producten, kan suppletie nodig zijn. Hoe vul je een magnesiumtekort aan? Je kunt magnesiumsupplementen krijgen in de vorm van tabletten of capsules, of dit element via de huid aanvullen. Volgens sommige wetenschappers biedt deze methode de beste opname.
Dr. Paul Lohmann® biedt zinkpyrofosfaat aan als poeder, fijn poeder in chemisch zuivere kwaliteit.
In de industriële sector wordt het gebruikt als "witte" vaste stof smeermiddel.
CAS 7446-26-6 (vrij van waterstof)
EINECS 231-203-4
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met de klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysische parameters zoals stortdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Zink Bisglycinaten aan als poeder in voedingskwaliteit en voor voedingssupplementen.
Bisglycinaten zijn volledig gereageerde chelaten.
Voor voedseltoepassingen wordt het gebruikt voor zinkverrijking.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
MSM-poeder is een voedingssupplement. In de natuur vinden we het in vers fruit, groenten, thee, verse koemelk en graanproducten. Helaas is het zeer gevoelig en wordt het gemakkelijk "vernietigd" door koken of pasteuriseren. MSM is een afkorting voor Methylsulfonylmethaan, een organische zwavelverbinding. MSM is een uiterst belangrijke aanvulling voor ons lichaam. Het is een geurloos wit poeder dat zeer goed oplosbaar is in water. Zwavel is verantwoordelijk voor het behoud van een goede conditie en de elasticiteit van de huid- en bloedvaten. Het ondersteunt de productie van kraakbeen en bindweefsel en is noodzakelijk voor gezonde pezen en gewrichten. Het biedt de permeabiliteit van de celwanden voor voedingsstoffen en de mogelijkheid om toxines uit te scheiden. Dosering - 2 ml) oplosbaar in 100 ml water of melk, eenmaal per dag, bij voorkeur na een maaltijd, direct na bereiding.
MSM is een korte term voor methylsulfonylmethaan, dat wil zeggen de organische verbinding van zwavel in het lichaam: • is een bestanddeel van eiwitten, hormonen en organische zuren • Het verbetert de werking van het zenuwstelsel en de hersenen voor de conditie van huid, haar en nagels • Draagt bij aan de regeneratie van zwaveltekort. : • Zichtproblemen • Haaruitval, slechte huid en nagels • Een gevoel van chronische vermoeidheid • Verlies van gewrichtselasticiteit